Boravak i lečenje 


BioCell Hospital


Jedinstveno BioCell iskustvo počinje već od prvog kontakta sa nama, telefonom, imejlom ili preko vebsajta. 

Zakazivanje

Naš kontakt centar će učiniti sve da vas spoji sa odgovarajućim lekarima, pronađe termine koji se uklapaju u vaše obaveze i predloži najbolje rešenje za vas, a naši lekari će vam odgovoriti na svako pitanje ili nedoumicu pre nego što se odlučite za pregled ili lečenje u BioCell Hospital. 

Naš cilj je da pre dolaska u BioCell Hospital imate kompletnu sliku i sve neophodne informacije o pregledu ili proceduri koji su vam potrebni, i da kod nas dođete pripremljeni.

Takođe, želimo da sa pacijentima od početka uspostavimo odnos poverenja i sigurnosti.

Priprema za dolazak

BioCell tim će vam poslati detaljno uputstvo kako da se pripremite za zakazani pregled ili intervenciju. To obuhvata pripremu medicinske ili druge dokumentacije, ličnih predmeta, odeće i pribora za higijenu. Osim toga, pre nekih pregleda i procedura može biti potrebno uzdržavati se od uzimanja vode i hrane određeni broj sati.

Takođe, bićete unapred obavešteni o tome kako se izvodi pregled ili intervencija, zatim o dužini boravka u BioCell Hospital, kao i kako izgleda oporavak.

Pre dolaska u bolnicu pacijent obavlja razgovor sa izabranim lekarom tokom koga će biti detaljno informisan o procedurama i načinu lečenja, kao i o procesu oporavka. Pacijent će biti informisan o dokumentaciji koju je neophodno da ima pri sebi u trenutku prijema u bolnicu, kao i o tome da li je potrebno da određeni broj sati pre neke procedure ne unosi tečnosti i hranu.

Članovi BioCell Hospital tima su u svakom trenutku pacijentima na raspolaganju, a prilikom svakog pregleda, obavljanja analiza i priprema za intervencije uz njih će biti neko od članova stručnog osoblja. Tokom svih faza lečenja u BioCell Hospital pacijent ostaje pod stalnim nadzorom medicinskog osoblja.

Prijem pacijenata

Prijem pacijenata vrši se svakog dana. Pacijentima je omogućeno da u bolnicu dođu u pratnji bliske osobe, koja ih može pratiti sve dok to dozvoljava protokol medicinske procedure, odnosno do odlaska na samu intervenciju. Takođe, očevima će biti omogućeno prisustvo na porođaju i boravak sa majkom i detetom u prvim satima nakon porođaja.

Boravak u BioCell Hospital

Pored vrhunske medicinske nege, BioCell Hospital nudi luksuzno opremljen ambijent i personalizovanu negu. Bolnica raspolaže sa 20 kreveta raspoređenih u sobama apartmanskog tipa, kao i sobama sa maksimalnom privatnošću. Apartmani su jednokrevetni i dvokrevetni, klimatizovani, sa sopstvenim kupatilom, TV prijemnikom i besplatnim internet pristupom.

Bolnica ima sopstvenu ketering službu koja je zadužena za obroke pacijenata, a u zavisnosti od procedure i uz konsultaciju sa nadležnim lekarom i nutricionistom moguća je i izrada personalizovanog menija tokom boravka u bolnici.

Opremljenost bolnice

BioCell Hospital je najmodernije opremljena bolnica u Srbiji i regionu koja poseduje svoju laboratoriju, IVF laboratoriju, dijagnostički centar, dnevnu bolnicu, odeljenje hirurgije, porodilište sa neonatologijom, više operacionih sala, salu za porođaj i pedijatriju.

Kao članica biotehnološkog holdinga Vincula Biotech Group, BioCell Hospital raspolaže najnaprednijom medicinskom opremom koja pacijentima omogućava maksimalan komfor i najprecizniju dijagnostiku. Pacijentima su na raspolaganju MRI magnentna rezonanca, CT skener, 4D ultrazvuk, kao i mnogi drugi dijagnostički pregledi. 

Kontrolni pregledi i oporavak

Za preglede i procedure u dnevnoj bolnici, koji zahtevaju primenu anestezije, obezbeđena je soba za oporavak sa medicinskim nadzorom, u kojoj možete provesti vreme potrebno da se potpuno oporavite i vratite svakodnevnim aktivnostima.

Kod intervencija koje zahtevaju ostanak u bolnici, od vašeg lekara ćete dobiti detaljno uputstvo za oporavak, kao i plan uzimanja terapije i kontrolnih pregleda.
Vašeg lekara i medicinsko osoblje uvek možete kontaktirati za informacije, savete ili u hitnim slučajevima.

Za sva dodatna pitanja, pozovite nas direktno na broj +381 11 6688 000.