BioCell Hospital

Porođaj prirodnim putem


Prof. dr sci.  Aleksandar Ljubić

Privatna bolnica BioCell Hospital nudi Vam prilagođeno iskustvo prirodnog porođaja ili carskog reza, u bezbednom bolničkom okruženju i sjajan stručan tim koji će da bude sa Vama od pripreme do izlasaka iz porodilišta, a na čelu tima je čuveni ginekolog i akušer prof. dr Aleksandar Ljubić.

Prirodni porođaj u BioCell Hospital

Prof. dr sci. med. Aleksandar Ljubić

Specijalista ginekologije i akušerstva


Prof. dr Aleksandar Ljubić je svetski poznati ginekolog i akušer. U proteklih trideset godina uspešno je uradio desetine hiljada IVF-ova i porođaja.

Prof. dr Ljubić pruža zdravstvenu zaštitu žena zasnovanu na filozofiji usredsređenoj na optimizaciju kvaliteta života. Kao iskusan lekar, dr Ljubić je porodio preko 15.000 beba, a ujedno je i osnivač programa SEGOVA - program podmlađivanja jajnika, koji se sprovodi u bolnici BioCell Hospital. 

Zakažite Vaš porođaj kod prof. dr Aleksandra Ljubića. Kontaktirajte nas i pitajte sve što je potrebno. Pomoći ćemo Vam i učiniti sve da momenat kada na svet donesete Vaše dete, bude bez stresa i problema.

Prijatna atmosfera u porodilištu

Naš cilj je da porođaj Vama i Vašem partneru pruži osećaj ljubaznosti i udobnosti, uz podršku svim Vašim potrebama tokom boravka, a bezbednosti majke i bebe su prioriteti od prvog kontakta sa Vama.

Ginekologija ženama i njihovim partnerima pruža mirnu privatnost, istovremeno pružajući hitan medicinski odgovor ako se ukaže potreba.

 

Pripema za prirodni porođaj

Da li će se poroditi vaginalno ili carskim rezom pitanje je koje postavi sebi svaka trudnica.

Prioritet porodilišta Biocell opšte bolnice je obezbeđivanje uslova za bezbedan i siguran porođaj, kao i kvalitetnu negu porodilje i bebe.

Obzirom da je jedan od osnovnih ciljeva naše ustanove individualan pristup u tretmanu svakog pacijenta, naše porodilište je koncipirano tako da obezbedi maksimalnu privatnost i komfor uz svu potrebnu stručnu pomoć i negu. 

Prirodni porođaj podrazumeva vaginalno rođenje bebe bez dodatnih medikamenata. Međutim, sada je praksa da se često dodaju neophodni dripovi odnosno lekovi koji podstiču otvaranje kao i kontrakcije i ubrzavaju proces porođaja. Takođe se često daju epiduralne injekcije koje služe za smanjivanje bola odnosno, bol potpuno prestaje ali ste svesni, osećate kontrakcije i napone bebu rađate vaginalnim putem.

BioCell Hospital

Mi brinemo o mami i bebi


Tim Biocell bolnice postavlja visoke standarde kada je u pitanju prirodni porođaj

Opremljen privatnim apartmanima za porođaje i najsavremenijim operacionim salama, BioCell je porodični centar za porođaj,  dizajniran tako da Vam pruži udobnost, bezbednost i brojne druge mogućnosti, koje će Vam ulepšati i olakašati boravak, dok dočekujete svoje najmilije.


Zakazivanje

Naš kontakt centar će učiniti sve da Vas spoji sa odgovarajućim lekarima, pronađe termine koji se uklapaju u Vaše obaveze i predloži najbolje rešenje za Vas, a naši lekari će Vam odgovoriti na svako pitanje ili nedoumicu pre nego što se odlučite za porođaj u BioCell Hospital. 

Naš cilj je da pre dolaska u BioCell Hospital imate kompletnu sliku i sve neophodne informacije o pregledu i da kod nas dođete pripremljeni.

Takođe, želimo da sa pacijentima od početka uspostavimo odnos poverenja i sigurnosti.

 

Priprema za dolazak

BioCell tim će vam poslati detaljno uputstvo kako da se pripremite za zakazani pregled. To obuhvata pripremu medicinske ili druge dokumentacije, ličnih predmeta, odeće i pribora za higijenu. 

Pre dolaska pacijent obavlja razgovor sa izabranim lekarom tokom koga će biti detaljno informisan o porođaju, pripremama,  procesu oporavka, kao i o dokumentaciji koju je neophodno da imate pri sebi u trenutku prijema u porodilište.

Članovi BioCell Hospital tima su u svakom trenutku pacijentima na raspolaganju, a prilikom svakog pregleda, obavljanja analiza i priprema, uz njih će biti neko od članova stručnog osoblja. Tokom boravka u BioCell Hospital porodilja ostaje pod stalnim nadzorom medicinskog osoblja.

 

Prijem u porodilište

Trudićemo se da vaš boravak u porodilištu bude što prijatniji.

Pacijentima je omogućeno da u bolnicu dođu u pratnji bliske osobe, koja ih može pratiti sve dok to dozvoljava protokol medicinske procedure, odnosno do odlaska na samu intervenciju. Takođe, očevima će biti omogućeno prisustvo na porođaju i boravak sa majkom i detetom u prvim satima nakon porođaja.

Porođaj je jedan od najlepših trenutaka u životu svake žene, kao što i rođenje deteta predstavlja jedan od najznačajnijih događaja za svaku porodicu. Zato je naš cilj da Vaše iskustvo sa nama bude lepo i pozitivno i sa Vama smo od samog starta.

Naš tim čine: ginekolozi akušeri, neonatolozi, anesteziolozi, babice i neontološke sestre i on Vam je dostupan 24 časa. 

CENOVNIK

Prirodni porođaj

Cena prirodnog porodjaja u Biocell hospitalu je 290.000 rsd, a 340.000 rsd kada je reč o blizancima.

Klasičan porođaj prirodnim putem
CENA 290.000 RSD
Klasičan porođaj prirodnim putem – blizanci
CENA 340.000 RSD
Dodatak za bioporođaj
CENA 120.000 RSD
Klasičan porođaj prirodnim putem – blizanci – prof. dr Aleksandar Ljubić
CENA 450.000 RSD
Klasičan porođaj prirodnim putem – prof. dr Aleksandar Ljubić
CENA 380.000 RSD
Prisustvo oca na porođaju
CENA Besplatno

Informacije i zakazivanja